Állásajánlatok

"Az energia, ami mozgásba lendíti a jövőjét."

Vállalati kultúra Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság meghatározó résztvevője és egyben Magyarország egyik legnagyobb vállalata. Beruházásaival, működésével nagymértékben hozzájárul a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez. A nemzetközi E.ON AG csoporthoz tartozik, mely Európa legnagyobb magánkézben lévő energiaszolgáltatója.

Vállalatunk Magyarország jelentős foglalkoztatójaként törekszik a minőségi munkahely kialakítására, ezért fontos számunkra az ösztönző munkahelyi környezet megteremtése. Munkatársainknak segítséget nyújtunk abban, hogy karrierjüket tervezni és menedzselni tudják. Tehetséges és elkötelezett munkatársaink hozzájárulnak vállalatunk sikerességének fenntartásához. Vállalati kultúránk meghatározó viselkedésmódja a csapatmunka, melynek eredményességét munkatársaink elégedettsége bizonyítja.

Amennyiben szeretne Ön is innovatív és ügyfélközpontú vállalatunknál dolgozni és betekintést nyerni a nemzetközi munkakultúrába, kérjük, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.
Regisztráció / Belépés
Aktuális állásajánlatok

Az állásajánlat felületének használatával kapcsolatos kérdések esetén az alábbi e-mailcímen állunk rendelkezésükre:
karrierinformacio@eon-hungaria.com
Egy technikai hiba miatt az e-mail címre érkező levelek egy részére automatikus üzenetet küldött a rendszer, mely szerint olvasatlanul törölték az üzenetet. A leveleket természetesen nem töröltük, és néhány napon belül megválaszoljuk azokat. A kellemetlenségért elnézést kérünk a hiba elhárításán dolgozunk.