Elektronikus számla

Intézze számláit egyszerűen és kényelmesen az interneten!

2007 őszén az E.ON is csatlakozott a Távszámlához, amely lehetővé teszi a szolgáltatói számlák internetes megjelenítését és kiegyenlítését.

A számlákat papír helyett elektronikusan juttatjuk el Önhöz, melyeket a Távszámla internetes oldalán tekinthet meg, valamint egyenlíthet ki. A www.tavszamla.hu oldalon történő regisztrációt követően kiválaszthatja, hogy a jövőben mely számláit szeretné elektronikusan kezelni (E.ON, T-Com, T-Online, T-Mobile, T-Systems és T-Kábel). Minden beérkező új számláról e-mail értesítést kap, így biztosan nem feledkezik meg róla!

Az elektronikus számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott számla. Elektronikus aláírás és időbélyeg biztosítja, hogy megfeleljen a jogszabályban előírt követelményeknek, így hivatalos ügyintézésnél adathordozóra mentve (pl. hitelbírálatnál) ugyanúgy használható, mint a nyomtatott számla.

A Távszámla szolgáltatás kényelmes, hiszen az internet révén bármikor, bárhonnan (akár nyaralás vagy távollét esetén is) elérhető. A weboldal biztonságos, a számlák könnyen nyomon követhetők, illetve visszakereshetők.

A papírszámla leváltásával pedig Ön is hozzájárulhat környezetünk védelméhez!

Regisztráljon és csatlakozzon Ön is a Távszámla-felhasználók egyre bővülő táborához, kezelje E.ON és T-számláit kényelmesen a Távszámla segítségével! Bővebb információt a www.tavszamla.hu oldalon talál.