Állásajánlatok

Olyan emberekre van szükségünk, akik tudják, hova tartanak – és akik nem állnak meg, mikor odaértek

Jól pályázni egyáltalán nem nehéz, ha az ember szem előtt tart néhány szabályt és tudja, mi az, ami számít. Végtére is a pályázat az első benyomás, amit kapunk Önről.

Szívesen látunk olyan elkötelezett embereket, akik izgalmas kihívást keresnek a globális energetikai piacon és élvezni kívánják egy nemzetközi szinten is sikeres vállalat felépítéséből fakadó előnyöket.

Mutassa meg nekünk saját magát és, hogy miért szeretne nálunk dolgozni! És ne felejtse el megválaszolni az alábbi kérdéseket a motivációs levelében mielőtt pályázatát elküldi hozzánk:

   - Miért érdeklődik az E.ON Csoport és a kérdéses pozíció iránt?

   - Milyen várakozásokkal tekint új munkájára?

   - Mit gondol, miért Önt kellene alkalmaznunk?

   - Milyen készségek és erősségek teszik Önt kifejezetten alkalmassá
     erre a pozícióra?

 

Jelentkezésének az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • Motivációs levél, amelyben leírja, miért érdeklődik a konkrét terület iránt
  • Önéletrajz, amely tartalmazza tanulmányait, korábbi munkahelyeit és bármilyen egyéb képzettséget
  • Kapcsolódó dokumentumok másolatai (iskolák, képzések, egyetem, munkahelyek, gyakornoki helyek, egyéb képzettségek)
  • Konkrét pozíció lehetséges hivatkozási száma

Végül, de nem utolsósorban ellenőrizze pályázatának helyesírását és hiánytalanságát! A legjobb, ha jelentkezéséhez online álláspályázati programunkat használja: csak néhány kattintás és máris közelebb érezheti magát jövőbeni karrierjéhez!

 

A jelentkezés folyamata

Online jelentkezés

A társaságunkhoz vezető úton először online álláspályzati programunkkal találkozik. Itt feltöltheti dokumentumait és jelentkezhet a kívánt pozícióra. Pár kattintással közelebb kerülhet szakmai jövőjéhez! Amint jelentkezése megérkezik rendszerünkbe, e-mailben automatikus visszaigazolást kap.

Előválogatás és telefonos kapcsolatfelvétel

Ezután a lépés után arra kérjük, hogy várjon türelemmel. A továbbiakban egyes üzleti területeink toborzói és az adott terület vezetője összevetik képzettségeit a munkakör követelményeivel. A munka profiljától, a beérkezett pályázatok számától függően a folyamat némi időt vesz igényben. Ha ennek során pályázata kiemelkedik a többi közül, meghívjuk egy telefonos interjúra. Ez remek alkalom arra, hogy jobban megismerjük Önt, valamint Önnek is lehetősége adódik, hogy feltegye kérdéseit.

Személyes interjú a vezetővel

Azokat a jelölteket, akikről a telefonos interjú alapján rendelkeznek a megfelelő készségekkel, személyes meghallgatásra hívjuk be. Ilyenkor lehetősége nyílik rá, hogy közvetlenül a jövőbeli vezetőjével beszélhessen a pozícióról, az E.ON-ról mint vállalatról és mint munkáltatóról, valamint tisztázhatja a munkahellyel kapcsolatos elvárásait. Néhány pozíció esetében a jelölteknek részt kell venniük egy Assessment Centeren is.

Közel a cél: az ajánlat

A sikeres személyes meghallgatás után ajánlatot teszünk Önnek és megtárgyaljuk a további lépéseket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a teljes pályázati folyamat a jelentkezés lezárását követően akár 6-10 hetet is igénybe vehet.