Legyen része Ön is a jövő energiavilágának!

Munkatársainkkal hosszú távú kapcsolatot építünk, ezért olyan szakemberekre van szükségünk, akik tudják, hova tartanak, és akik nem állnak meg akkor sem, mikor odaértek az első célhoz.

Jól pályázni egyáltalán nem nehéz, ha az ember szem előtt tart néhány szabályt és tudja, mi az, ami valóban számít. Végtére is a pályázat az első benyomás, amit kapunk Önről.

Szívesen látunk olyan elkötelezett szakembereket, akik izgalmas kihívást keresnek a globális energetikai piacon, és élnének azokkal a lehetőségekkel, amelyeket egy nemzetközi szinten is sikeres vállalat kínálhat nekik.

Jöjjön el, és mutatkozzon be nekünk, mondja el, hogy miért szeretne nálunk dolgozni! Ne feledje: nyitottak vagyunk a sokszínűségre és az ötletekre!

Az online jelentkezési rendszer nem lesz elérhető augusztus 25-én 18 és augusztus 27-én 18 óra között. Ez idő alatt a nyitott pozíciókra nem lehetséges a jelentkezés. Az álláshirdetések továbbra is láthatóak lesznek, de jelentkezni rájuk ebben az időszakban nem lehet. Kérjük, hogy egy későbbi időpontban használja a rendszert, amikor a funkció újra működik.