Megújuló E.ON

2017.02.28.

Megújult vállalati jövőképpel és a jövő energiaszolgáltatási trendjeit alakító, aktív jelenléttel indult el az E.ON tavaly, most pedig az ezt jól kifejező új arculattal lép ki a vállalat a nyilvánosság elé. Testreszabott és modern megoldásokat nyújtó, dinamikus és innovatív szolgáltatóként az új trendeket az ügyfelek kényelmére és versenyképessége növelésére fordítja a vállalat, egy élhetőbb és jobb holnapért.

A tavalyi év fontos változásokat hozott a nemzetközi E.ON csoport életében, hiszen a vállalat üzleti kettéválasztását követően megkezdte működését a megújult E.ON és az Uniper. Az új E.ON fókuszában többek között a digitalizáció, az új, okos hálózatok, az energia hatékony-, zöld megoldások és az ügyfelek kényelmét biztosító, valós ügyfélélményt adó szolgáltatások állnak. A vállalat kedvelt márkája egy friss, színesebb, dinamikusabb, játékosabb megjelenést kapott, hogy a vállalat új, jövőbe mutató üzleti stratégiáját képviselje.

A vállalat márkájának megjelenésében olyan új színek is feltűnnek az eddig megismert piros mellett, amelyek modernek és jobban illeszkednek a digitális kor követelményeihez. A lime sárga, a türkiz és a bordó színek, valamint egy új, digitálisan is jól működő betűtípus újította meg a márka megjelenését, másfajta, korszerű és barátságos képi világot használva, miközben a jól ismert E.ON logó változatlan marad.

A friss arculat az E.ON tavaszi  kampánya során debütál.

Az E.ON  élenjáró vállalattá kíván válni az új, modern energiavilágban, úgy, hogy a lehető legjobb megoldásokon dolgozik a jövő kulcsfontosságú területein: a megújuló energiaforrások, az okos, rugalmas energiahálózatok, és az újszerű ügyfélmegoldások területén.

Az imázs kampány részeként az E.ON új reklámfilmet is forgatott, amely március elejétől látható.