Az E.ON az extrém hidegre való tekintettel továbbra is szünetelteti a lakossági ügyfeleinél a számlatartozások miatti kikapcsolásokat

2017.01.09.

Az E.ON csoport az extrém hidegre való tekintettel - az ünnepi időszakot követően – továbbra is felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat 2017. január 16-ig. Az önként vállalt kikapcsolás felfüggesztése az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából az E.ON - ahogy az elmúlt években - szüneteltette a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat az év végi ünnepi időszakban. A vállalat most ezt a határidőt hosszabbítja meg 2017. január 16-ig, hogy a szélsőséges időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató)  állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)