Marad a hideg, az E.ON továbbra sem kapcsolja ki az áramszolgáltatást a számlatartozást felhalmozott lakossági ügyfeleinél

2017.01.16.

Az E.ON csoport a hosszan tartó rendkívül hideg időjárásra való tekintettel további egy héttel meghosszabbítja az önként vállalt kikapcsolási moratóriumot, és 2017. január 22-ig elhalasztja a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat. Az önként vállalt kikapcsolás felfüggesztése az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából az E.ON továbbra sem kapcsolja ki a 60 napot meghaladó tartozást felhalmozó lakossági ügyfeleinél az áramszolgáltatást.  A vállalat a korábban vállalt önkéntes moratórium határidejét 2017. január 22-ig meghosszabbítja, hogy a rendkívül hideg időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató)  állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)