Felelősségvállalás munkatársainkért

Felelősségvállalás munkatársainkértSikereinket és töretlen fejlődésünket elsősorban munkatársainknak köszönhetjük, ezért a munkaerőpiacon jól képzett munkatársakat keresünk. Kollegáink felé magas elvárásokat támasztunk ügyfeleink érdekében és olyan viselkedési irányelveket határozunk meg, melyek erkölcsi tartást és üzleti etikát egyaránt magukban foglalnak.

Mindemellett felelős munkaadóként – versenyképes juttatási csomagunkon túl – számtalan módon igyekszünk a munkatársaink számára a lehető legvonzóbb munkakörülményeket, korszerű munkaeszközöket, folyamatos szakmai fejlődést és karrierutat biztosítani. Feladatunknak érezzük az esélyegyenlőség feltételeinek folyamatos biztosítását, továbbá azt, hogy olyan munkahelyi környezetet nyújtsunk, amelyben a cégnél dolgozók egészsége és biztonsága a legfontosabb. A munkabiztonság kiemelt hangsúlyt kap a mindennapi tevékenységeink során.

E törekvésünk megerősítésére a legtöbb vállalatunknál az MSZ 28001:2008 szabvány szerint kialakított Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszert (MEBIR) működtetünk. Az egyes vállalatok tanúsítványa és a politika a Vállalatcsoport menü E.ON Hungária pontjában tekinthető meg.

Évente célokat tűzünk ki és programokat határozzunk meg a biztonságos munkavégzés megteremtése és Ügyfeleink biztonsága érdekében. Munkabiztonsági tevékenységünk fő irányait az munkavédelmi stratégiánk határozza meg.

Az E.ON magyarországi vállalatai több mint 5000 munkavállalót foglalkoztatnak. Különbözőek személyiségükben, képességeikben, munkastílusukban. Változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal csatlakoztak cégünkhöz, néhányan pályakezdőként, mások pedig tapasztalt munkatársként. A legutóbbi munkatársi elégedettségi felmérés eredményei azt mutatják, hogy munkatársaink szívesen dolgoznak az E.ON nyílt, baráti légkörű munkakultúrájában.

Aktuális állásajánlatainkat keresse karrieroldalunkon: www.eonkarrier.hu