Felelősségteljes vállalatvezetés

Felelősségteljes vállalatvezetés
 

Vezető magyar energetikai vállalatcsoportként jelentős társadalmi és gazdasági felelősség hárul ránk. Termékeink és szolgáltatásaink a gazdasági fejlődés alapját és a hazai lakosság életminőségének energetikai alapját biztosítják. Felelősségteljes vállalatvezetésünk lényege, hogy világos felelősségvállalási rendszert alakítunk ki és működtetünk, folyamatos párbeszédben állva az érintettekkel.

A felelősségteljes vállalati magatartás négy tevékenységi területen valósul meg. Ezek a piac, a környezet, a munkahely és a közösség.

A piac területén az ellátás biztonságára, az ügyfél-orientáltságra és a tisztességes versenyre összpontosítunk.

A környezet területén a természet- és klímavédelemre, az energiahatékonyság fontosságának a tudatosítására és a CO2-kibocsátás csökkentésére törekszünk.

A munkahely területén alkalmazottaink részére szakmai továbbképzésekre, személyzeti fejlesztésekre, alkalmazotti szerepvállalásra, munkavédelemre és munkahelyi sokszínűségre törekszünk.

A közösség területén helyi szinten veszünk részt a közösség életében, így például a gyerekek és fiatalok támogatására, a művészet és a kultúra segítésére és a regionális fejlődésben való aktív részvételre összpontosítunk.